Bestuur

Slaafs staat onder leiding van een vijfkoppig bestuur bestaande uit de voorzitter (Lisa Blijleven), secretaris (Jasper Lankhorst), pennnigmeester (Martijn Brehm), commesaris Bar (Daan Schoppink) en commesaris Raad (Malou Sprinkhuizen).

BarCo

De Barcommissie is een fundamenteel onderdeel van Slaafs. Ze zorgt ervoor dat er elke maand bier is en er tappers zijn om het weg te kunnen geven. Daarnaast hebben de leden het zware werk om weer op te ruimen na een chaotische borrel. Wil je de Barcommissie helpen door een keer vrijwillig te tappen? Schrijf je in met dit formulier!

Outreach

Alle promotie die je ziet van Slaafs is te danken aan de Outreachcommissie. Deze commissie is namelijk verantwoordelijk voor alle communicatie. Ze beheert de sociale media, Instagram en Facebook, maakt de posters en beheert de website. Daarbij wordt er gekeken naar leuke evenementen ter aanvulling van de borrels.

Verkiezingscommissie

Slaafs kan niet bestaan zonder zetels in de studentenraad te bekleden. Daarom is het ontzettend belangrijk dat er kandidaten gevonden worden en er goede campagne gevoerd wordt tijdens de verkiezingen. Dit wordt gedaan door de verkiezingscommissie.

HR-commissie

Sinds 29 oktober 2019 is Slaafs een vereniging. Omdat we nog zo jong zijn moeten we nog veel opzetten. Zo moeten we ook nog een Huishoudelijk Reglement (HR) schrijven. De HR-commissie is hard aan het werk om een mooi reglement voor te kunnen legen aan de algemene leden vergadering.